Wat is hypnose?

Wanneer begint hypnose? En wat doet het?

Hypnose spreekt je innerlijke kracht aan. Zo kan je al je doelen bereiken om de beste versie van jezelf worden. Hypnose gaat direct naar de kern van het probleem en pakt het doeltreffend aan. Dat komt omdat je onderbewuste al het werk voor je doet, en daarom is hypnose zo verschillend van andere therapieën. Hypnose spreekt je onderbewustzijn aan en laat je onderbewuste het probleem ook oplossen.

Hypnose begint zodra er toegang is tot je onderbewustzijn. Via verbale suggesties worden nieuwe gedachten, voorstellingen … gecreëerd die het mogelijk maken om nieuw gedrag te programmeren in je onderbewuste.

Wat is het onderbewuste?

Het onderbewuste kan je vergelijken met een ‘harde schijf’ die in je lichaam zit. Hierop worden al je gewoontes en gedragingen opgeslagen. Hoe reageer je op hoogtes? Wat doet een sigaret met je? Hoe kleed je je? Hoe rijd je met de auto?

Als er eenmaal een gewoonte is gevormd in het onderbewustzijn, is het heel lastig om die te veranderen met wilskracht. Het onderbewustzijn zal blijven reageren zoals vroeger tot het moment dat de programmering zal worden veranderd. Zolang de verandering gemaakt wordt op het bewuste niveau, hervallen veel mensen in oude gewoontes.

disclaimer: Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Wij garanderen de allerbeste service gebruikmakend van de voor handen zijnde informatie en de meest geschikte hypnosetechnieken voor jouw situatie. Hypnose en hypnotherapie zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren of te behandelen, maar zijn eerder bedoeld om informatie, educatie en motivatie te bieden die je zullen helpen om naar je beste potentieel te leven en je te begeleiden om effectiever te zijn in het helpen van jezelf.

nl_BEDutch