Wat is een virtuele maagband?

Wat is een virtuele maagband of maagring?

De virtuele maagband gebruikt de kracht van hypnose om je sneller voldaan te laten voelen met een kleine hoeveelheid voedsel.
De virtuele maagband (soms ook de virtuele maagring genoemd) is een programma waarmee je op een gezonde en verantwoorde manier overtollige kilo’s kunt verliezen.
De Engelse hypnotherapeute Sheila Granger ontwikkelde The Virtual Gastric Band. Het Engelse Ministerie van Gezondheid is inmiddels een samenwerkingsverband met Sheila Granger aangegaan.
Het officiële The Virtual Gastric Band – programma schakelt de kracht van je onderbewustzijn op de best mogelijke manier in om te werken aan gewichtsproblemen.

Logo van een certificaat voor een virtuele gastric band

Virtuele maagband in plaats van dieet.

Een dieet werkt meestal alleen op korte termijn. Tijdens het volgen van het Virtual Gastric Band – programma mag je alles eten. Het grote verschil met het volgen van een dieet is dat je op een andere manier eet dan je gewend bent. Aangezien de meeste eetgewoonten diep in ons onderbewuste geworteld zijn, zorgt dit programma ervoor dat de sleutel tot succes juist in je eigen onderbewustzijn ligt!

Een knagend hongergevoel zoals je bij een dieet vaak ervaart, blijft op deze manier ook achterwege. Hierdoor is de virtuele maagring de oplossing die ook helpt om gewichtsproblemen op lange termijn op te lossen en vervolgens te voorkomen.

Een virtuele maagring kan snel worden aangebracht, zonder een ziekenhuisopname, zonder operatie, zonder risico en zonder de dure medische (na)behandelingen.

´´Het programma is zodanig ontwikkeld dat je op een gezonde manier, zonder dieet, zonder hongergevoel en zonder het bekende emotie-eten, gewicht verliest.´´

disclaimer: Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Wij garanderen de allerbeste service gebruikmakend van de voor handen zijnde informatie en de meest geschikte hypnosetechnieken voor jouw situatie. Hypnose en hypnotherapie zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren of te behandelen, maar zijn eerder bedoeld om informatie, educatie en motivatie te bieden die je zullen helpen om naar je beste potentieel te leven en je te begeleiden om effectiever te zijn in het helpen van jezelf.

nl_BEDutch