Wat zijn de meest gestelde vragen?

Hoe voelt hypnose?

Iedereen ervaart hypnose anders. De meesten voelen een diepe staat van ontspanning. Anderen voelen tintelingen, anderen voelen amper iets.

Wat als ik niet uit hypnose kom?

Dat gebeurt niet. Niemand blijft in hypnose, de hypnotherapeut begeleidt je in de hypnose en haalt je er ook weer uit. Het kan zijn dat je zo ontspannen bent, dat je in slaap valt, maar in hypnose blijven, gebeurt niet.

Uit hoeveel sessies bestaat de behandeling?

Omdat we werken met directe hypnose is er na een sessie vaak al een grote verandering te merken. Meerdere sessies zijn vaak niet nodig, maar uiteraard bekijken we dit individueel.

Mogen meer personen aanwezig zijn tijdens de sessie?

Neen, externe factoren kunnen de sessie beïnvloeden. Ook bij kinderen is een een-op-eensessie aangewezen om het beste resultaat te behalen.

Kan ik wel gehypnotiseerd worden?

Iedereen kan gehypnotiseerd worden, zolang je de instructies van de hypnotiseur maar juist opvolgt en je verbeelding hebt.

Zal ik me alles herinneren?

Je bent heel de sessie in een opperste staat van bewustzijn. Je zal je alles kunnen herinneren.

Kan ik dingen doen tegen mijn wil?

Neen, dat gebeurt niet. Je bent steeds bij bewustzijn en doet niets wat je niet wilt. Je doet ook geen gekke dingen die je soms in hypnoseshows ziet, showhypnose is helemaal iets anders.

Wat kost een sessie?

Een sessie (uitleg, intake en hypnosewerk) kost 130 euro. Vaak geeft één sessie uitstekende resultaten. Een eventuele opvolgsessie kost 65 euro.
Het sportprogramma Hypno4athletes kost 400 euro. (4 sessies, trainings- en wedstrijdbegeleiding, audio-ondersteuning). Er kan ook per sessie aan het normale tarief gewerkt worden.
Het virtuele maagbandprogramma kost 450 euro (o.a. 4 sessies en audio-ondersteuning).

Ik heb een andere vraag.

Stel je vragen gerust. Stuur een mailtje naar info@hypnotherapiemechelen.be en wij beantwoorden je mail zo spoedig mogelijk.

disclaimer: Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Wij garanderen de allerbeste service gebruikmakend van de voor handen zijnde informatie en de meest geschikte hypnosetechnieken voor jouw situatie. Hypnose en hypnotherapie zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren of te behandelen, maar zijn eerder bedoeld om informatie, educatie en motivatie te bieden die je zullen helpen om naar je beste potentieel te leven en je te begeleiden om effectiever te zijn in het helpen van jezelf.

nl_BEDutch