Wat is hypno4athletes?

Wat is hypno 4 athletes?

Waarom hypnose?

Hypnose is een uitstekende ondersteuning om sportprestaties te verbeteren. Heel vaak ligt de focus van een sporter op het puur fysieke aspect, maar als de geest niet mee wil, dan loeren faalangst, stress, blessures, concentratieproblemen … om de hoek. Hypnose is de laatste tijd aan een opmars bezig in de sportwereld. Mindset, focussen, in the zone … deze begrippen doen bij elke sporter een belletje rinkelen. Zowel topsporters als amateursporters kunnen via hypnose heel wat ondersteuning krijgen.

Via hypno4athletes krijg je een programma op maat dat weggelegd is voor elke sporter. Steeds vaker vinden wielrenners, atleten, zwemmers, voetballers … hun weg naar onze praktijk, zowel profatleten als amateursporters. Ook sportteams kunnen een beroep doen op het hypno4athletes.

Wat kan je verbeteren?

E

verbetering sportprestaties in het algemeen

E

je leert je focus en concentratie versterken

E

verbetering van stijl

E

versterken van de mentale weerbaarheid

E

omgaan met faalangst en stress

E

sneller herstel na blessure

E

...

disclaimer: Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Wij garanderen de allerbeste service gebruikmakend van de voor handen zijnde informatie en de meest geschikte hypnosetechnieken voor jouw situatie. Hypnose en hypnotherapie zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren of te behandelen, maar zijn eerder bedoeld om informatie, educatie en motivatie te bieden die je zullen helpen om naar je beste potentieel te leven en je te begeleiden om effectiever te zijn in het helpen van jezelf.

nl_BEDutch