Neem contact op

Praktijk voor hypnotherapie

Hypnose werkt veilig, doeltreffend en snel. Tijdens een hypnosesessie word je begeleid om komaf te maken met vervelende gewoontes, angsten, (eet)problemen … en zo veel meer. Hypnose versterkt je innerlijke kracht en biedt een natuurlijke, zeer krachtige ondersteuning om je (sportieve) doelen te bereiken.

Ook online sessies mogelijk!! Deze sessies werken even efficiënt en zijn net zo krachtig als de een-op-eensessies. Onze praktijk in Mechelen is vlot bereikbaar en bevindt zich op de Generaal de Ceuninckstraat 41, 2800 Mechelen. Wil je meer weten of wil je een afspraak? Kies een van onderstaande opties.

Heb je vragen?

disclaimer: Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen. Wij garanderen de allerbeste service gebruikmakend van de voor handen zijnde informatie en de meest geschikte hypnosetechnieken voor jouw situatie. Hypnose en hypnotherapie zijn niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren of te behandelen, maar zijn eerder bedoeld om informatie, educatie en motivatie te bieden die je zullen helpen om naar je beste potentieel te leven en je te begeleiden om effectiever te zijn in het helpen van jezelf.

nl_BEDutch